23.09.2021, 15:35

Startup Europe Regatta

Europska poduzetnička mreža u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije suorganizira Startup Europe Regattu, jedinstveni događaj koji povezuje inovativno poduzetništvo, nove tehnologije, znanstveno istraživačke institucije, gospodarstvo i investitore.

Cilj ovog događaja je dijalogom povezati sve ključne dionike koji mogu doprinijeti razvoju inovacijskog poduzetništva. Okupljamo uspješne poduzetnike, znanstvenike, investitore, gospodarstvenike i eksperte specijaliste u novim tehnologijama kako bi razmijenili iskustva i predstavili dobre prakse te tako doprinijeli razvoju novih startupova koji svoja rješenja temelje na tehnologijama budućnosti.

Konferencijski dio događaja održat će se 30.9.2021. u atraktivnim prostorima podruma Dioklecijanove palače. Ovaj dio događaja uključuje jedinstveni nastup najuspješnijih hrvatskih startupova kao i stručne panel rasprave na temu novih tehnologija sa naglaskom na područja zelenih i održivih tehnologija, umjetnu inteligenciju, financijsku industriju i ekosustave za razvoj tehnoloških startupova.

Umrežavanje se nastavlja na večernjem networking eventu u Vili Dalmacija.

Prilikom organizacije događaja bit će uzete u obzir propisane COVID mjere te će se o pridržavanju istih voditi potpuna kontrola. Svim sudionicima osigurat ćemo adekvatnu zaštitu.

Više informacija o Startup Europe 2021 možete saznati na:

www.startupeuroperegatta.com