Kalendar događanja

Vijesti iz mreže

Prije 2 danaProgram Seedbed Incubator Prije 2 danaProgram RisingFoodStars Prije 2 danaEIT Food Accelerator Network Prije 2 danaSudjeluj u EIT Food programu Jumpstarter Prije 10 danaOtvoren poziv EIT Food Test Farms: prijavite se na natječaj!

Prikaži ostale vijesti →
RSS →

Newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:

Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

Potpora internacionalizaciji poslovanja

O nama

Želite proširiti svoje poslovanje izvan granica Hrvatske? Trebate pravni savjet ili tražite poslovnog partnera? Imate poslovnu ideju, ali ne znate kako dalje? Tražite dodatne izvore financiranja?


Izdvojene vijesti

Program Seedbed Incubator

03. veljače 2023 Imate li novu poljoprivredno-prehrambenu inovaciju s visokim komercijalnim potencijalom? Program Seedbed Incubator je za vas!

Program RisingFoodStars

03. veljače 2023 Imate scale-up tvrtku koja je prošla fazu ideje, imate kupce koji plaćaju i spremni ste za značajno globalno širenje? Program RisingFoodStars je za vas!

EIT Food Accelerator Network

03. veljače 2023 EIT Food Accelerator Network: Povežite se s vodećim industrijskim i istraživačkim partnerima u cilju pilotiranja tehnologije i uspješnog uvođenja rješenja na tržište

Nadolazeća događanja

Europska poduzetnička mreža – besplatna platforma za pronalazak internacionalnih partnera

Za 3 dana Četvrtak, 9. veljače 2023. od 11:00 do 12:00 sati

INNOVENT FORUM 2023

Za 4 dana 3-dnevna hibridna izložba znanosti i tehnologije

Međunarodna izložba o vodama i okolišu SMAGUA 2023 i B2B poslovni razgovori

Za 29 dana Pozivamo sve zainteresirane tvrtke da prijave svoje sudjelovanje na B2B poslovnim razgovorima, koji će se održati u okviru SMAGUA 2023, 26. Međunarodne izložbe o vodama i okolišu, u Zaragozi, Španjolska, u razdoblju od 7. – 8. ožujka 2023.