Ponuda i potražnja tehnološke suradnje

Tražite partnera za suradnju na europskom tržištu?

Ukoliko imate ambicija sudjelovati na europskom tržištu, tražite novu tehnologiju, partnera za zajednički razvoj ili neki drugi vid suradnje, želite ugovoriti licenciranje za svoj inovativni proizvod/uslugu/proces, nadograditi postojeći poslovni model, djelatnici Mreže pronalaze potrebne ciljane kontakte i potencijalne partnere.

Glavni alat u tome su interne baze ponude i potražnje tehnologije. Inovativnim poduzetnicima na raspolaganju su dvije usluge:

- Dobivanje na vlastitu e-mail adresu izvješća o novim ponudama ili potražnji tehnologije

Tvrtkama se nudi mogućnost automatskog dobivanja, putem e-maila, novih tehnologijskih profila iz baze koja sadrži preko 13.000 profila potražnji i ponuda tvrtki, istraživačkih instituta i sveučilišta iz Europe i šire.

- Izrada vlastitog tehnološkog profila kojim se nudi ili traži tehnologija

Objava profila vlastite tehnologije u bazi ponude i potražnje tehnologije stvara pretpostavke za pronalazak pravog partnera i realizaciju suradnje. Sažetke tehnoloških profila svakodnevno pregledavaju zaposlenici Mreže te sukladno navedenom traže partnere u svojim zemljama. Profili se također objavljuju u newsletter-ima i na mrežnim stranicama. Za ostvarivanje navedene usluge obratite se Poslovno-inovacijskoj agenciji Republike Hrvatske na e-mail adresu: lada.benzonkrsnjavi@hamagbicro.hr

Ukoliko se pronađe pravi partner za transfer tehnologije, Mreža nudi potporu u svim fazama pregovora. Ukoliko ste zainteresirani, javite nam se kako bismo mogli krenuti u izradu i objavu profila.

Preuzmite formular za kreiranje Tehnološkog profila:

Obrazac Technology Cooperation Form