24.02.2020, 14:09

Otvorene prijave za napredni modul Male škole poduzetništva za žene (8.-29.4.2020.)

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica na temu MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE - napredni modul.

Ovaj ciklus je namijenjen polaznicama koje su završile početni modul i onima koje se već neko vrijeme bave poduzetništvom, ali su im potrebne dodatne vještine.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva. Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se održati: 8.4., 15.4., 22.4. i 29.4.2020. u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovom trgu 2, Zagreb.

Program naprednog modula možete preuzeti putem poveznice.

Prijaviti se možete, do 20.3.2020., putem poveznice, a potvrda o sudjelovanju će Vam biti dostavljena 23.3.2020. na Vašu adresu elektroničke pošte.
Prijave se uzimaju u obzir prema redoslijedu zaprimanja istih.

Polaznice koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome o sudjelovanju.

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević   
tel: 01/4561763  
email: mkovacevic@hgk.hr