26.04.2023, 08:06

Otvoren natječaj za program TeamUp

TeamUp spaja vodeće tehnologe s poduzetnicima i pruža im potporu u pokretanju start-up tvrtki iz poljoprivredno-prehrambenog sektora. Riječ je o sedmomjesečnom programu koji pruža važne alate i podršku za osnivanje start-up tvrtke uključujući stručno vodstvo, obuku, mentorstvo, umrežavanje i financiranje.

Natječaj za program TeamUp je otvoren i ove godine će se odvijati u potpunosti online!

Tko se može prijaviti?

• Imate tehnologiju koja može promijeniti prehrambeni sustav:
- Imate utjecajnu poljoprivredno-prehrambenu tehnologiju koja je uključena u jedno od fokusnih područja EIT Food programa;
- Želite izaći na tržište sa svojim proizvodom, ali imate problem sa komercijalizacijom;
- Zanima vas poduzetništvo i želite razviti utjecajnu start-up tvrtku iz poljoprivredno-prehrambenog sektora;
- Želite se udružiti sa suosnivačem koji bi vodio poslovnu stranu razvoja startupa.

• Imate vještine i iskustvo za pokretanje uspješne start-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora:
- Imate iskustvo u poduzetništvu u područjima poput vođenja poslovanja, marketing, strategija i želite iskoristiti svoje stečene vještine u cilju izlaska na tržište sa svojim poljoprivrednim proizvodom;
- Zanimaju vas inovacije i tehnologija povezana s poljoprivredno-prehrambenim sektorom;
- Želite se povezati s uspješnim tehnolozima i postati suosnivači ili članovi tima inovativne start-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora;
- Vodite računa pozitivnom utjecaju unutar fokusnih područja EIT Food programa.

Cilj programa je privući otvorene i predane ljude koji su izvrsni u rješavanju problema i timski su igrači, zatim ljudi koji imaju strast prema poljoprivredi, hrani i izgradnji utjecajnih start-up tvrtki koji mogu poboljšati naš prehrambeni sustav.

Raspored aktivnosti programa

1. Prijava: Prijavite se kao tehnolog, poduzetnik početnik ili kao poslovni stručnjak. Rok za prijavu je 2. lipnja 2023. godine.

2. Spajanje: Povežite se s iskusnim inovatorima koji vam mogu pomoći u izgradnji tvrtke. Program EIT Food će vam olakšati ovaj proces u cilju spajanja s pravim osobama ili timovima.

3. Istraživanje: U sklopu svog novog tima, testirajte i ispitajte vrijednost i poslovni model vašeg rješenja. Tijekom ove tromjesečne faze, proći ćete EIT Food trening, mentorstvo i potporu stručnjaka te primiti 2.000 eura stipendije po timu.

4. Završna faza programa: Timovi će prezentirati naučeno i svoje buduće panele pred stručnim žirijem. Najbolji osvajaju maksimalno 40.000 eura!

Više informacija pronađite na službenoj stranici Programa!

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ivona@tera.hr, telefonom na 031/251-002 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.