12.10.2020, 12:44

Mala škola poduzetništva za žene - napredni modul (5.-26.11.2020.) - virtualno

PRIJAVE ZATVORENE!

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica na temu Mala škola poduzetništva za žene - napredni modul.

Obzirom na trenutno stanje u državi i svijetu zbog virusa Covid-19, napredni modul Male škole poduzetništva za žene će se održati virtualno putem Zoom aplikacije.

Ovaj ciklus je namijenjen polaznicama koje su završile početni modul i onima koje se već neko vrijeme bave poduzetništvom, ali su im potrebne dodatne vještine.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva. Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Program naprednog modula možete preuzeti putem poveznice

Obrazac za prijavu (prijave se zaprimaju prema redoslijedu prijave)

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja koje će se održati virtualno: 5.11., 12.11., 19.11. i 26.11.2020.

Polaznice koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će potvrde o sudjelovanju.

Kontakt u HGK:

Irena Spahić
Tel 4561639
e-mail: ispahic@hgk.hr