Inovacije i digitalizacija u poljoprivredi i turizmu - hibridni poslovni razgovori


Europska poduzetnička mreža poziva Vas da prijavite svoje sudjelovanje na tematskim predavanjima i B2B hibridnim poslovnim razgovorima pod nazivom: „Inovativna poljoprivreda i industrija putovanja“, koji će se održati u okviru Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane AGRA 2022, 23. – 25. kolovoza, u Gornjoj Radgoni, Slovenija.

Fokus događanja su digitalizacija i inovativna rješenja u poljoprivredi i industriji putovanja te će pružiti priliku susreta s potencijalnim inozemnim partnerima.

Dana, 23. i 25. kolovoza, predavanja i poslovni razgovori održat će se virtualno, dok će se 24. kolovoza održati neposredno na sajmu.

Sudjelovanje je besplatno.

Detaljnije informacije i upute za sudjelovanje dostupne su na stranici događanja putem koje je omogućena i registracija sudionika ovdje.

Rok za registraciju sudionika na poslovnim sastancima je do petka, 19. kolovoza 2022. godine.

Prilikom registracije unesite Vaš interes na tržištu (Marketplace), kako bi ste bili prepoznati od strane potencijalnih sugovornika na poslovnim razgovorima te sugeriramo da kontinuirano provjeravate registrirane sudionike kojima sukladno Vašim interesima možete direktno putem platforme uputiti zahtjev za B2B sastanak. Dogovaranje individualnih razgovora između registriranih sudionika je od 20. srpnja do 20. kolovoza o.g.

Lokacija