10. Međunarodna konferencija MSP – B2B poslovni razgovori

10. Međunarodna konferencija MSP pod nazivom „Ljudski resursi, gdje ste?“ i B2B poslovni razgovori „Upoznajte jadranske agente – ARAA“ održat će se 22. ožujka 2023. godine, na Brdu kod Kranja, Slovenija.

Susret je namijenjen distributerima, proizvođačima i trgovačkim agentima iz Slovenije, srednje Europe i Jadranske regije koji nude proizvode i usluge iz različitih područja i traže nove poslovne prilike.

Konferencija će se dotaknuti problematike nedostatka kvalitetnih kadrova koji danas predstavlja veliki izazov kako za velike tvrtke, tako i za mala i srednja poduzeća te problema zapošljavanja stranaca (osobito u trgovini, zbog jezičnih barijera).

Propratno će se održati bilateralni B2B poslovni razgovori, a bit će prezentirane i prednosti članstva i obuke za stjecanje Certifikata o stručnoj osposobljenosti za zvanje trgovačkog zastupnika pod pokroviteljstvom međunarodne udruge agenata IUCAB.

Učešće na B2B događanju za agente je besplatno, dok za distributere i proizvođače kotizacija iznosi 250 EUR + PDV.

Više informacija o konferenciji dostupno je ovdje.

Prijava sudjelovanja na B2B poslovnim razgovorima omogućena je putem poveznice.

Organizatori B2B poslovnih razgovora su Udruga agenata jadranske regije - ARAA u osnivanju (bivša Udruga trgovačkih agenata Slovenije - ZTAS), koja djeluje u okviru GZS i kao članica IUCAB-a, međunarodne udruge trgovačkih agenata u suradnji s partnerima iz Enterprise Europe mreže (EEN).

Lokacija