9. poslovni susreti hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora

Centar za internacionalizaciju poslovanja HGK i EEN Hrvatska u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju 9. poslovne susrete hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora, koji će se održati 21. studenoga 2023. s početkom u 9 sati (registracija od 8.30) u hotelu ACADEMIA u Zagrebu, Ul. Ivana Tkalčića 88.

Cilj ovih susreta je omogućavanje direktnog kontakta između austrijskih tvrtki koje traže suradnju s hrvatskim tvrtkama prema u prilogu naznačenom interesu. Ukoliko ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a Vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem DIGITALNE KOMORE najkasnije do 17. studenoga do 12 sati. Prilikom prijave nužno je navesti s kojim austrijskim tvrtkama želite poslovne razgovore!

Nakon zaključenja roka, prijave ćemo poslati austrijskoj strani koja će napraviti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore. Službeni jezik poslovnih susreta su engleski i njemački.

Kotizacija:
- Za poslovne subjekte koji plaćaju članarinu HGK, sudjelovanje je uključeno u članarinu
- Za poslovne subjekte koji ne plaćaju članarinu HGK, cijena je 55 EUR+PDV, po sudioniku

Ukoliko niste registrirani na Digitalnu komoru, možete se registrirati ovdje. Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pronaći ovdje.

Sudionici koji izvrše prijavu te naknadno odustanu i ne otkažu sudjelovanje HGK do 20. studenoga do 12 sati bit će naplaćena no-show-fee (naknada za odustajanje) u iznosu 55,00 EUR.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Aniti Stipić u Centru za internacionalizaciju poslovanja HGK (tel. 01 456 1783, e-mail: astipic@hgk.hr).

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfprofili a hgk.pdf (346,15 kb)pdfprogram 21112023.pdf (120,49 kb)