Poziv na radionicu „Servitizacija – postupak razvoja usluga u proizvodnim poduzećima“

Pozivamo zainteresirane na online radionicu na temu „Servitizacija – postupak razvoja usluga u proizvodnim poduzećima“ koja će se održati 18. prosinaca s početkom u 10:00 sati, u organizaciji Europske poduzetničke mreže i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Servitizacija je stvaranje novih usluga na temelju postojećih proizvoda koji se već nalaze u ponudi poduzeća. Kroz „servitizaciju“ poduzeća unapređuju svoju ponudu i umjesto samo proizvoda nude proizvode i usluge ili samo usluge stvorene na proizvodu. Servitizacija pomaže tradicionalnim industrijama da ostanu konkurentne, bolje reagiraju na izazove i promjene na tržištu te se brže prilagođavaju svoju ponudu novim zahtjevima kupaca.

Sadržaj predavanja:

·       Servitizacija ili stvaranje usluga na temelju postojećih proizvoda

·       Izazovi i koristi od servitizacije u proizvodnim, malim i srednjim poduzećima

·       Metodologija razvoja usluga – četiri faze i ključni alati

·       Primjeri servitizacije u malim i srednjim poduzećima

·       Kako postati certificirani ekspert za servitizaciju

Ukratko o predavaču:

Boris Golob je direktor Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci. Kao poslovni savjetnik dvadesetak godina radi sa startupima, etabliranim kompanijama i znanstvenicima te održava predavanja i radionice za poduzetnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Specijalizirao se za postupke inoviranja proizvoda i usluga te strategije komercijalizacije, a vodeći je stručnjak za inovacije poslovnih modela u jugoistočnoj Europi. Jedan od 28 Strategyzerovih certificiranih trenera za platno poslovnog modela na svijetu, Cepas - Bureau Veritas certificirani Servitization Manager.

 

Predviđeno trajanje: dva sata

Kotizacija: ne naplaćuje se

Broj sudionika: ograničen na 140

Radionica će se održati online, putem platforme GoToMeeting. Prijavljeni će dan prije održavanja radionice zaprimiti e-mail s poveznicom preko koje će se priključiti događanju.

Prijaviti se možete preko poveznice najkasnije do 12:00 sati 17.12.2020. 

Kontakt HAMAG-BICRO:
Lada Benzon Kršnjavi
E-mail: Lada.benzonkrsnjavi@hamagbicro.hr
Tel: 01/ 4891 856


Lokacija