Seminar: Upravljanje vremenom

Povećanje obujma posla rezultira produženim radnim satima, nedostatkom sna te zapostavljanjem privatnog života i odnosa, što uzrokuje sve veći stres. Umor dovodi do učestalijeg ponavljanja grešaka na poslu, frustracije među kolegama i rastućih zaostataka, stvarajući začarani krug neefikasnosti.

Kao i u mnogim drugim situacijama, čini se da je i u ovom kontekstu rješenje raditi pametnije umjesto više. Za vas smo prikupili niz moćnih metoda i tehnika uz čiju pomoć možemo izvući maksimum iz ograničenog vremena koje imamo na raspolaganju.

Tijekom seminara imat ćete priliku naučiti kako prepoznati kradljivce vremena i učinkovito se nositi s njima, stvarajući temelj za bolje upravljanje svojim vremenom. Također, istražit ćete praktične strategije korištenja Taskova, kalendara i drugih osnovnih alata za učinkovito planiranje i organizaciju.

Nakon sudjelovanja na seminaru razumjet ćete dinamiku varijacija budnosti tijekom dana te naučiti kako prilagoditi organizaciju vremena tim promjenama, optimizirajući svoju produktivnost. Kroz koncept upravljanja vremenom prema principu kvadranta steći ćete napredne vještine proaktivnog planiranja, što će vam pomoći da se fokusirate na ključne zadatke i ostvarite dugoročan uspjeh u učinkovitom upravljanju svojim vremenom.
Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Lokacija