Ispitivanje interesa – Austrijsko-hrvatski gospodarski forum u Beču

Hrvatska gospodarska komora povodom prve obljetnice rada predstavništva HGK u Austriji, u suradnji s Austrijskom gospodarskom komorom organizira gospodarski forum u Beču koji će se održati 14. prosinca 2023. Forum će okupiti hrvatske i austrijske gospodarstvenike i predstavnike relevantnih institucija.

Forum će se fokusirati na sektore od najvećeg interesa naših gospodarstvenika i mogućnosti intenzivnije bilateralne gospodarske suradnje u pojedinim sektorima.

Kao ključne industrije koje će biti u fokusu programa izdvajamo:

- IT tehnologije i rješenja te digitalizacija sustava
- Prehrambena industrija i tehnološka rješenja u tom sektoru
- Prerađivačka industrija
- Transport i infrastruktura
- Energetika (zelene tehnologije, biogorivo, vodik)
- Turizam
- Reshoring and nearshoring

HGK planira u okviru foruma organizirati i B2B susrete s potencijalnim austrijskim partnerima, a prema iskazanom interesu prijavljenih hrvatskih tvrtki.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, ispunite obrazac na poveznici najkasnije do ponedjeljka, 2. listopada 2023.

Napomene:

U izaslanstvu mogu sudjelovati sve tvrtke u skladu sa svojim članskim paketom usluga HGK (za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK) ili u skladu s cjenikom pojedinačnih usluga (za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK).

Za subjekte koji ne plaćaju članarinu HGK jednokratna naknada za sudjelovanje na gospodarskom forumi u B2B razgovorima iznosi 398,17 EUR (uključuje sudjelovanje na forumu i poslovnim susretima te umrežavanje s austrijskim tvrtkama).

Sudionici sami snose trošak puta i smještaja.

Izvor: LINK

Lokacija