Smart Mobility Valencia

Prijavite se na događanje Smart Mobility Valencia i B2B sastanke poduzetnika iz cijelog svijeta koje će se održati 14. rujna 2022. godine u Valenciji, Španjolska. Već je prijavljeno 49 sudionika iz 8 zemalja. Sastanke će biti moguće održati uživo i online.

Više informacija na: https://smart-mobility-valencia.b2match.io/ 

Smart Mobility Valencia dvostruki je događaj. Tvrtke će izložiti svoje proizvode i usluge usmjerene na održivu, uključivu i inteligentnu mobilnost. Nadalje, održat će se prezentacije tehnoloških mogućnosti i priča o uspjehu, kao i pitch prezentacije.14. rujna 2022., Valencija, grad umjetnosti i znanosti postat će mjesto susreta ne samo velikih automobilskih tvrtki, već i predstavnika cjelokupnog sektora održive mobilnosti te tvrtki i institucija iz inovativnog i tehnološkog ekosustava zainteresiranih za upoznavanje i objavljivanje projekata za sadašnji i budući razvoj mobilnosti u gradovima.


Tijekom dana, različiti će govornici predstaviti svoje sposobnosti u petominutnim intervencijama, strukturiranim u tri velika bloka kao što su mobilnost i automobilizam; nove trendove i pametne gradove, koji nastoje privući pozornost javnosti i ponuditi potez kistom na svim tehnologijama i mogućnostima koje produktivni i inovativni ekosustav Zajednice (Comunitat) može ponuditi u smislu mobilnosti.S više od 50 pristiglih prijedloga u tijeku je izrada javnog kataloga tehnoloških mogućnosti koji će biti dostupan posjetiteljima kako bi se dublje upoznali sa svakom tehnologijom i iskoristili prostore za umrežavanje na sajmu.

U tom smislu, vrijedi spomenuti prisutnost velikih tvrtki u automobilskom sektoru poput Forda u Španjolskoj, koji će, osim što će izložiti svoj Mustang Mach-E, prvi potpuno električni sportski SUV tvrtke, predstaviti rad „Transformacija tvornica prema električnom vozilu: izazovi i prilike“.

Lokacija