Upotreba blockchain tehnologije u poljoprivredno-prehrambenom sektoru – potrebe i rješenja

Pozivaju se svi zainteresirani za primjenu blockchain tehnologije u poljoprivredno-prehrambenom sektoru na radionicu „Upotreba blockchain tehnologije u poljoprivredno-prehrambenom sektoru – potrebe i rješenja” koja će se održati 13. rujna 2022. godine u 10:00 sati u organizaciji tvrtke TERA Tehnopolis d.o.o. u Osijeku u hibridnom formatu.

FoodQualiTrace je Web3 blokchain softver koji pruža korisnicima transparentne informacije o hrani koju kupuju, a proizvođačima priliku da budu bolji od konkurencije i više usmjereni potrebama potrošača.

Na radionici će se predstaviti blockchain tehnologija i kako se uz njezinu primjenu može unaprijediti sigurnost hrane i praćenje njezinog podrijetla kroz sljedivost poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. Cilj je radionice demonstracija koncepta uz pomoć prototipa.
Radionica je namijenjena proizvođačima, prerađivačima, distributerima, prodajnim mjestima, kao i predstavnicima javne vlasti i svim ostalim zainteresiranima.

Radionica se održava u sklopu projekta ”Podrška poljoprivredno-prehrambenim zajednicama i mrežama u jugoistočnoj Europi kroz razvoj usluga o kvaliteti hrane i sljedivosti uz pomoć blockchain tehnologije“, koji je financiran od strane projekta SmartAgriHubs kroz instrument financiranja Obzor 2020.

Prijave su otvorene do 12. rujna 2022. godine, a prijaviti se možete putem poveznice.


Lokacija