ONLINE B2B sastanci s poduzetnicima iz Izraela: GO GLOBAL-GO VIRTUAL!

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki, Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža provodi projekt Online B2B sastanaka za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere pod nazivom Go Global - Go virtual!

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima kako bi se mogli putem online platforme virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa.

Plenarna sjednica događanja Hrvatska-Izrael održat će se virtualnim putem na platformi, 10. veljače.

Pozivamo hrvatske tvrtke da se već sada prijave putem platforme na B2B sastanke sa izraelskim tvrtkama u kojoj mogu detaljno navesti svoju djelatnost i interes za poslovanje s partnerima iz Izraela. Sudjelovanje na platformi je besplatno.   Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje izraelskih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikaciju putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za B2B sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Kontakt u HGK:

Vinko Mostarac
e-mail: vmostarac@hgk.hr

Lokacija