Unaprjeđenje poslovnog modela primjenom novih tehnologija

Kako razumjeti utjecaj primjene novih tehnologija na postojeći poslovni model? O čemu treba voditi računa kako bi bili sigurni da ćete uvođenjem nove tehnologije osnažiti položaj na tržištu i unaprijediti poslovne rezultate? Koji izazovi vas pritom očekuju i o kojim odlukama treba razmišljati?

Pozivamo vas da nam se pridružite na radionici tijekom koje ćete saznati odgovore na ova pitanja te postati spremni izazove digitalizacije poslovanja pretvoriti u svoju konkurentsku prednost.

Poslovni model je način na koji neka organizacija stvara vrijednost kroz proizvode ili usluge, isporučuje tu vrijednost kupcima ili korisnicima te osigurava svoju održivost. Rijetka su poduzeća koja uistinu poznaju svoj poslovni model i razumiju razloge svoje uspješnosti, kao i razloge povremenih neuspjeha. Primjena tehnologije potencira mnoge prednosti, ali i određene mane postojećeg poslovanja.

Nove tehnologije i digitalna rješenja mogu drastično transformirati poslovni model te poboljšati iskustvo kupaca i korisnika, no njihovo uvođenje u poslovanje može predstavljati ozbiljan rizik ako nije promatrano u kontekstu cjelovitog poslovnog modela.

Tijekom radionice, polaznici će analizirati svoj poslovni model te redefinirati pojedine njegove elemente u kontekstu uvođenja određenih novih tehnologija u poslovanje. Polaznici će se upoznati s alatom Platno poslovnog modela, koje će im pomoći pri stvaranju, opisivanju, preispitivanju, razvoju i transformaciji svog poslovnog modela.

Seminar je namijenjen poduzetnicima, zaposlenicima, članovima uprava, osobama zaduženim za razvoj poslovnih procesa te razvoj proizvoda i usluga.

Polaznici radionice imaju pravo na dodatnu podršku u vidu jednog sata individualnog savjetovanja po polazniku, uživo ili putem video veze.

Prijave i više informacija pronađite OVDJE.

Lokacija