Poslovni razgovori TorinoFashionMatch 2020

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore pod nazivom TorinoFashionMatch 2020 koji će se održati u okviru Torino fashion week-a s mnoštvom modnih revija, radionica i ostalih događanja. Razgovori će se održati 05-08. listopada.

Ovo događanje biti će jedinstvena prilika da se na jednom mjestu susretnu tvrtke iz tekstilne i modne  industrije,  pronađu međunarodne partnere u svrhu ostvarivanja buduće suradnje i jačanja pozicije na stranim tržištima. Također, tvrtke će moći susresti nove dizajnere, modne stiliste, blogere, nacionalne novinare, maloprodajne predstavnike i sudjelovati u 7-dnevnom događanju punom revija i radionica na temu modne industrije.

Cilj događanja je pružiti talentiranim dizajnerima i tvrtkama iz cijelog svijeta platformu za umrežavanje i otvaranje prilika za međunarodnu suradnju.

Kako bi sudjelovali na poslovnim B2B razgovorima u okviru Fashion weeka potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 30 minuta.

Kome je namijenjeno:

-modnim dizajnerima i stilistima

- mladim dizajnerima i proizvođačima

- tvrtkama koje proizvode tekstil i accessoires

- distributerima, agentima u tekstilnoj industriji

- ostalim vezanim industrijama

- Agencijama za prodaju i kupcima

Više informacija o događanju, upute i pravila prijave dostupno je na web stranicama događanja

https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/

Rok za prijavu na B2B sastanke: 30. rujna 2020.

Program događanja možete preuzeti putem poveznice.

Kako je izgledao prošlogodišnji možete pogledati ovdje https://www.torinofashionweek.moda/


Kontakt u HGK:

Irena Spahić 
Europska poduzetnička mreža Hrvatske 
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija