Bespovratna sredstva za financiranje projekata poduzetnika i znanstvenika

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kao partner u EEN – Enterprise Europe Networku (Europskoj poduzetničkoj mreži) poziva sve zainteresirane da se prijave na info dan “Bespovratna sredstva za financiranje projekata poduzetnika i znanstvenika”.

Na info danu Marija Sitar, vlasnica tvrtke Calluro d.o.o. i poslovna savjetnica s bogatim iskustvom u osmišljavanju i pripremi projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije, sudionicima će dati kratki pregled natječaja u najavi te detaljnije prezentirati natječaje Dokazivanje inovativnog koncepta i Vaučeri za digitalizaciju.

Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja u STEP RI-ju, upoznat će prisutne s natječajima koje provodi Zaklada FIPRO u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Gradom Rijeka te predstaviti javni poziv Komercijalizacija inovacija.

U drugom dijelu događaja Ana Ćosić Pilepić, voditeljica projekta Enterprise Europe Network, predstavit će prisutnima besplatne usluge koje omogućavaju poduzetnicima i znanstvenicima pristup savjetovanju i mreži potencijalnih partnera za europske projekte.

Ovaj događaj namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima i znanstvenicima koji su zainteresirani za mogućnost prijave na nacionalne i europske natječaje.

Prijavite se!

Rok za prijavu je 2. listopada 2023. do 12 sati ili do popunjavanja mjesta.

Lokacija