Regionalni sastanak Europske poduzetničke mreže - prilika za jačanje suradnje i nove projekte

10. listopada 2016 Više od pedeset sudionika okupilo se na godišnjem regionalnom sastanku EEN mreže za jugoistočnu Europu, 04. i 05. listopada u Ohridu. Okupili su se svi centri EEN-a iz regije koja pokriva područje Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije te...

PROVJERA INOVATIVNOG KONCEPTA (PoC): Odobrena dva projekta za financiranje

03. listopada 2016

HRVATSKI KLIJENTI NA B2B SUSRETIMA U PEČUHU

03. listopada 2016 U cilju ostvarivanja međunarodne suradnje i umrežavanja, pronalaska partnera u područjima istraživanja i razvoja te mogućnosti širenja poslovanja na međunarodno tržište, hrvatskim klijentima je pružena prilika za poslovne pregovore unutar bilateralnih...

meetEENg "How to start a US business" u Rijeci

21. rujna 2016 Planirate izlazak na američko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Želite čuti iskustva osoba koje su prošle isti put kao i vi?

Poslovno planiranje - besplatni seminar u Rijeci

21. rujna 2016 Sudionici seminara će slušati o važnosti poslovnog planiranja, strukturi poslovnog plana, prikupljanju relevantnih podataka te će na odabranom primjeru učiti pisati poslovni plan.

Prijave na Zagreb Connect otvorene do 01. listopada!

05. rujna 2016 Kroz dva dana programa, konferencija donosi pregled u najnovije trendove na svjetskoj startup sceni koje će prezentirati ugledni poduzetnici i poslovni anđeli te brojni stručnjaci iz industrije.

12. BUDI UZOR®/41. INOVA®

31. kolovoza 2016 Osigurajte na vrijeme svoju prijavu!

HGK organizira informativne radionice za EU natječaj Kompetentnost i razvoj MSP"

23. kolovoza 2016 Ovim edukacijama HGK želi informirati poduzetnike o kriterijima i mogućnostima navedenog natječaja, ali i doprinijeti što boljoj informiranosti poduzetnika o mogućnostima sufinanciranja razvojnih projekata sredstvima EU.

Objavljen EU natječaj "Podrška razvoju Centara kompetencija"

23. kolovoza 2016 Cilj Javnog poziva je poboljšanje inovacijskog okruženja i povećanje aktivnosti istraživanja, razvoja i inovacija u poslovnom sektoru.

Objavljen natječaj "E-impuls 2016"

23. kolovoza 2016 Poziv je namijenjen poticanju investicija u početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga.

Poslovni susreti na 6. konferenciji Dunavskog područja: 13. rujna 2016. u Beču, Austrija

21. srpnja 2016 ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj gospodarskoj komori) organizira u okviru 6. konferencije Dunavskog područja međunarodni kooperacijski forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu...

Inovativno3 poduzetništvo predstavljeno u sklopu Osječkog ljeta mladih

01. srpnja 2016