23.10.2012, 15:58

Više od 120 tvrtki sudjelovati će na trećim međunarodnim gospodarskim susretima u Splitu

Međunarodni gospodarski susreti jedinstvena su prilika koja tvrtkama pruža mogućnost da kroz direktni kontakt upoznaju nove poslovne partnere. Tvrtke iz Francuske, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Srbije i Velike Britanije okupiti će se kako bi pronašle nove partnere i prilike za suradnju. Ove godine očekuje se više od 90 Hrvatskih i 30 stranih stvrtki.


Ured za transfer tehnologije (UTT) Sveučilišta u Splitu, kao dio Europske poduzetničke mreže (EEN), u suradnji s Poslovnim inovacijskim centrom – BICRO i Hrvatskom gospodarskom komorom te stranim partnerima iz mreže, organizira 3. Međunarodne gospodarske susrete. Susreti će se održati ovaj petak, 26. listopada 2012., na sajmu SASO u Splitu. Događanje se organizira s ciljem promocije inovativnog poduzetništva te uspostave međunarodnih poslovnih suradnji.

Sudionici prošlih susreta iskazali su veliko zadovoljstvo sudjelovanjem i organizacijom samih susreta, a veliki dio njih smatra da su susreti jedan od ključnih faktora poslovnog uspjeha. Interes za sudjelovanjem na gospodarskim susretima svake godine raste. Događanje je održano prvi puta 2010. godine i tada je okupilo 96 tvrtki iz Hrvatske i šire, dok je protekle godine taj broj narastao na 104 tvrtke. Na događanjima je održano preko 280 sastanaka između hrvatskih i stranih tvrtki, a neki od njih su rezultirali novim poslovnim suradnjama i partnerstvima u prijavama EU projekata.


Više o događanju i profile svih sudionika možete pronaći na internet stranici događanja http://saso.talkb2b.net.

Dokumenti: Program SASO