19.09.2017, 09:23

Program unapređenja poslovanja poduzeća s potencijalom za rast


Uspješna ste tvrtka i želite svoje poslovanje ubaciti u veću brzinu – značajno povećati prihode, povećati udio na tržištu ili osvojiti nova tržišta? Vjerujete da vaši proizvodi i usluge imaju potencijala za rast, izvoz, ali nikako da napravite korak u pravom smjeru?

Osigurajte cjelovitu procjenu poslovanja vlastitog poduzeća i otkrijte mogućnosti daljnjeg rasta, razvoja i širenja na nova tržišta.

Step Ri u sklopu projekta Europska poduzetnička mreža provodi aktivnost unapređenja poslovanja poduzeća s potencijalom za rast „Support young innovative companies scaling-up their activities in the Single Market“. Radi se o besplatnom programu edukacije, savjetovanja i podrške namijenjenog ambicioznim malim i srednjim poduzećima bez obzira na djelatnost, koja imaju proizvod ili uslugu s potencijalom rasta na domaćem i međunarodnom tržištu te raspolažu s dovoljno ljudi i vremena za provedbu programa. Cilj programa je ubrzavanje rasta poslovanja, internacionalizacija poslovanja i postizanje veće profitabilnosti poduzeća.

Više informacija o prihvatljivim prijaviteljima i načinu odabira možete doznati na sljedećoj poveznici  http://www.step.uniri.hr/portfolio/javni-poziv-unapredenja-poslovanja-poduzeca-s-potencijalom-rast/

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati:

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o.
Radmile Matejčić 10
51000 Rijeka
Tel: + 385 51 265-962
Fax: + 385 51 265 999
E-mail: jbmarcelja@uniri.hr
Web: 
http://www.step.uniri.hr