">
04.04.2012, 09:33

Poziv za prijavu na "Trening za pisanje projektnih prijava za individualne Marie Curie stipendije"

Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s BICROm okviru Europske poduzetničke mreže Hrvatske  (Enterprise Europe Network-EEN) organiziraju trening  za pisanje projektnih prijava za individualne Marie Curie stipendije.

Ukoliko se odlučite predati svoj projektni prijedlog na jednom od  otvorenih natječaja za individualne Marie Curie stipendije imate mogućnost  sudjelovati na treningu za pisanje projektnih prijava za individualne MCA.
Trening će se održati 1. lipnja 2012. godine u Zagrebu a voditi će ga Alie Kwint, konzultantica iz Francuske s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju korisnika za natječaje unutar europskih okvirnih programa za znanost.
Rok za predaju projektnih sažetaka je 13.svibnja 2012. U slučaju većeg broja zainteresiranih prihvaćati će se prijave prvih 20 istraživača s uredno predanim projektnim sažetkom koji sadrži gore navedene elemente.

Budući da je u PEOPLE programu dozvoljeno ponovno predavanje projektnih prijedloga (tzv. Resubmission) trening će biti od iznimnog značaja posebno onima koji su predavali prijavu u 2011. godini jer će im trening pomoći da poboljšaju prijavu i postignu bolji rezultat u 2012. godini.

Dokumentacija:

http://www.euraxess.hr/sitegenius/article.php?aid=890