25.11.2010, 10:31

Održana konferencija TehnoInCon

U četvrtak, 21. listopada 2010. godine u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin d.o.o. održana je TehnoInCon konferencija, a u sklopu nje ICT Brokerage event- međunarodni sastanak ICT poduzeća.

Konferenciju i brokerage event organizirao je Tehnološki park Varaždin sa EEN (Enterprise Europe Network) partnerima- TERA Tehnopolis iz Osijeka i Sveučilištem Primorska – znanstveno istraživačkim centrom iz Kopra, te u suradnji sa stanarima Tehnološkog parka Caddprint d.o.o. i Microsoft inovacijskim centrom. 

Na Brokerage eventu sudionici su imali priliku susresti se sa potencijalnim poslovnim partnerima na sastanku koji se unaprijed dogovora. Događaj je jedinstvena platforma gdje potencijalni partneri traže nove kupce, nova tržišta, prijenos znanja i tehnologije te  nove istraživačke projekte.

Fokus konferencije bio je na Zaštiti intelektualnog vlasništva u ICT sektoru.  Jednosatno predavanje održao je Mladen Vukmir iz Odvjetničkog ureda iz Zagreba „Vukmir i suradnici“.

Fokus Brokerage eventa bio je na dvije teme:

1.    Vrijednost integracije mobilnih rješenja u poslovnom okruženju

       Predavač: Mobendo d.o.o. Citus d.o.o.

2.    Kulturna baština budućnosti- virtualni svijet kulture

       Predavač: Caddprint d.o.o.


Sudionici ovog događaja izrazili su zadovoljstvo odabranim temama i stekli vrijedna znanja za buduće poslovanje njihovih tvrtki te ostvarili potencijalno korisne poslovne kontakte. Neke od tvrtki sudionika izrazile su želju za suorganizacijom budućih sličnih događanja tako da novi događaj ovog tipa najavljujemo za proljeće sljedeće godine.