20.04.2010, 13:45

Nagrada za kreativnost i inovativnost 2010.

Mreža za razvoj i kreativnost - udruga MRAK, treću je godinu za redom organizator Dana kreativnosti i inovativnosti i dodjeljuje nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju, i to u devet kategorija. Ovogodišnji Dan kreativnosti i inovativnosti održat će se u razdoblju od 19. do 23. travnja na pet lokacija - Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, Grafičkom fakultetu te Tekstilno-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Sva će predavanja koja se održavaju na fakultetima, zahvaljujući CARNetovoj usluzi videokonferencija, biti dostupna na svim fakultetima koji imaju prostorije za videokonferenciju te će zainteresirani moći uživo pratiti predavanja. Također, predavanja će biti dostupna i na internet stranici Dana kreativnosti i inovativnosti http://dki.mrak.com.hr/ od subote, 24. travnja 2010. Ponovo, zahvaljujući Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNet.

Osim toga, u sklopu programa biti će predstavljena i nova internetska društvena mreža - Mozgalo.

Svečana dodjela Nagrada za kreativnost i inovativnost 2010. održat će se 21. travnja 2010. godine, na Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti, s početkom u 19.00 sati u Muzeju suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17 u Zagrebu.

Poslovno-inovacijski centar Hrvatske BICRO, glavni partner u Europskoj poduzetničkoj mreži za inovacije te transfer znanja i tehnologije pokrovitelj je ovog događanja, a direktor Dalibor Marijanović član je stručnog žirija za dodjelu nagrade za kreativnost i inovativnost.

Više o programu i mogućnosti prijave za sudjelovanje na http://dki.mrak.com.hr/program2010.htm