28.06.2023, 08:19

Budite dio međunarodne izložbe inovacija BUDI UZOR®/INOVA 2023.

Sudjelujte na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2023. u Zagrebu, od 26. do 28. rujna 2023. godine! Glavni organizatori ovogodišnje izložbe su Savez hrvatskih inovatora, Savez inovatora Zagreba i TERA Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka.

Izložba je namijenjena inovatorima, nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje, sadašnjim i budućim poduzetnicima, mladim inovatorima, studentima i srednjoškolcima te svima onima koji žele zakoračiti u svijet inovacija.

Zašto sudjelovati na izložbi?

• pronađite tehnologiju ili poslovnu ideju koju želite primijeniti u svom poslovanju;
• pronađite program potpore najprimjereniji svojim potrebama;
• provjerite inovativnost i mogućnost komercijalizacije vlastite inovacije;
• pronađite partnere, kupce, dobavljače, djelatnike;
• prodajte ili licencirajte postojeću inovaciju;
• digitalizirajte vaše poslovanje;
• proširite vaše poslovanje na međunarodna tržišta;
• iskoristite programe mobilnosti i međunarodne razmjene.

Među inovacijama pronaći ćete i potpuno jednostavne izume koji Vam mogu olakšati svakodnevni život. No, inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka.

U okviru izložbe, uz potporu projekta Enterprise Europe Network (EEN), organiziramo B2B poslovne susrete u sklopu kojih možete pronaći poslovnog partnera, kupca, dobavljača ili budućeg poslovnog suradnika, kao i sajam poslovnih mogućnosti u okviru kojega imate priliku proširiti vaše poslovanje na međunarodno tržište. Pored toga, imate priliku sudjelovati na natjecanju u pisanju poslovnih planova te na Poduzetničkoj akademiji koja je povezana s aktualnim temama na temu održivosti. Također, u okviru izložbe organiziramo i Slavonski kutak te prezentaciju i prodaju tradicionalnih proizvoda iz Slavonije i Baranje, kao i IPR Help Desk konzultacije za zaštitu intelektualnog vlasništva. Također, u okviru TERA info-štanda projekata, imate priliku iskoristiti usluge namijenjene pravnim i fizičkim osobama, kroz EU projekte/programe u cilju povezivanja, izlaska na strana tržišta, mobilnosti i međunarodne razmjene, digitalizacije poslovanja, internalizacije poslovanja te korištenja konzultantskih usluga u poslovanju.

Za sve koji na izložbi žele predstaviti svoju inovaciju ili se na bilo koji način prepoznaju u nekoj od navedenih aktivnosti, neka nam se jave, a mi ćemo ih usmjeriti na pravi program!

Više informacija očekujte uskoro!