Match4Industry - B2B poslovni razgovori, Izmit u Turskoj, 31.10.-1.11.2018.

Sedmo izdanje Match4Industry poslovnih razgovora održat će se, od 31. listopada do 1. studenog 2018., na SANTEK sajmu industrije i tehnologije u Izmitu, Turska.

Događanje je organizirano od ABIGEM Istočne Marmare i Inustrijske komore Kocaeli u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom te mnogim drugim profesionalnim organizacijama za potporu poslovanju iz Europe, Turske i šire.

Match4Industry je dio "Doing Business Onsite", jedinstvenog koncepta u događanjima koji su namijenjeni spajanju poduzetnika. Posjeti vodećim automobilskim tvrtkama bit će dostupni kao neobavezni programi, nudeći sudionicima priliku da vide poslovno okruženje te regije. Kao što je uobičajeno, bit će posebno osiguran prostor za sastanke licem u lice između potencijalnih partnera.

Područja interesa: opskrba automobilskom opremom, metal i strojevi, plastika i guma, automobilske gume, kemikalije (automobilske boje i premazi, proizvodi za njegu automobila), građevinski materijali, energija, okoliš, elektronika, informacijske i komunikacijske tehnologije, žensko poduzetništvo. 

Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane strane.

 Uključene usluge:

• Lokalni transferi do mjesta susreta.

• Prijevodi s engleskog na turski i s turskog na engleski.

• ručak, osvježenje i večera dobrodošlice.

• plaćeni troškovi smještaja za jednog predstavnika svake tvrtke koja sudjeluje. Taj trošak snosi tursko Ministarstvo gospodarstva na temelju koje tvrtke podnose svoje zahtjeve putem turskog trgovačkog atašea u veleposlanstvima Republike Turske u svojim zemljama. Smještaj će sadržavati 3 noćenja u hotelu s 5 zvjezdica.

Rok za prijavu: 17. listopada 2018. godine

Prijava putem poveznice: https://match4industry.b2match.io/


Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
01/4561763
mkovacevic@hgk.hr

Lokacija