Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

MULTINACIONALNI GOSPODARSKI SUSRET "ALPE- DUNAV-JADRAN" U VARAŽDINU

HGK-Županijska komora Varaždin u okviru rada Europske poduzetničke mreže 30. 09.-01.10. 2009 (srijeda-četvrtak) u hotelu „Turist" u Varaždinu, organizira multinacionalni gospodarski susret mađarskih, austrijskih i slovenskih gospodarstvenika i poduzetnika, te predstavnika gospodarskih komora (Mađarska gospodarska komora, ICS Štajerski centar za internacionalizaciju, Graz, Gospodarska komora Maribor, Gospodarska komora Nova Gorica i Grad Nova Gorica u Sloveniji).

Namjera organizatora, HGK-Županijske komore Varaždin, je maksimizirati konkretnu poslovnu suradnju u aktualnom kriznom gospodarskom okviru i iskoristiti prednosti koje Varaždinska županija ima u regiji  Alpe-Dunav-Jadran. U prvom redu se to odnosi na smještaj u samom središtu ove, po površini male, a zemljopisno vrlo raznolike regije, a zatim i na iskorištavanje tradicionalno jakih gospodarskih, kulturnih i drugih društvenih veza koje su nastale u našoj zajedničkoj povijesti. Očekujemo da će zaključci doneseni na ovom skupu potvrditi potrebu pojačane gospodarske i institucionalne suradnje unutar ove regije i u neposrednoj budućnosti.     

Unutar dvodnevnog programa visoko rangirani predstavnici partnerskih komora i institucija  iz regije Alpe-Dunav-Jadran predstavit će gospodarske potencijale i postojeće instrumente suradnje, a najvažniji dio programa su pojedinačni poslovni razgovori predstavnika hrvatskih, slovenskih, austrijski i mađarskih tvrtki   
 

Daljnje informacije o ovom susretu, popis prijavljenih tvrtki i informacije o registraciji nalaze se na linku www.vz.hgk.hr  ili  http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/calendar/viewdetails.cfm?EventID=2142.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docAlps-Danube-Adria Brokerage Event Programme.doc (375,00 kb)