WhoHack – kombinacija dobre zabave i zanimljivog projekta

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti drugi hackathon koji startup firma WhoAPI i Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci (uz potporu Europske poduzetničke mreže) organiziraju dana 30. ožujka 2012. godine u Rijeci (Kampus u Rijeci, zgrada Znanstveno-tehnologijskog parka, Slavka Krautzeka 83/a).

WhoAPI je projekt koji je pokrenula mlada tvrtka Pametni Upiti iz Rijeke koja je zahvaljujući svojoj inovativnosti i tržišnom potencijalu postala korisnik potpora u Znanstveno-tehnologijskom parku (program inkubacije).

Zadatak na WhoHack-u je napraviti mobilnu aplikaciju za iOS, Android, Windows Phone ili, ako se ne radi o nativnom rješenju, za JS/HTML5/Canvas u manje od 10 sati. Osnovni cilj je da se što više „ninja developera“ dobro provede stvarajući zanimljiv projekt.

Agenda:
10:00 – kava u Caffe bar Fusion (prvi kat)
11:00 – kreće hakiranje
12:30 – ručak (restoran u Kampusu)
13:30 – nastavlja hakiranje
18:00 – pizza time
21:00 – rok za izradu i objavu rješenja

Kako se prijaviti?

Sudjelovanje na WhoHack-u je besplatno. Možete se prijaviti kao developer (maksimalni broj sudionika 42) ili kao „smetalo“ (odnosno osoba koju jednostavno zanima WhoHack). U oba slučaja samo kliknite na sljedeći link https://www.entrio.hr/event/whohack-02-225.

Nagrada

Poslovno mentoriranje stručnjaka iz Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci
Besplatni upad
na Cloud i domain konferenciju koja će se održati 16. Lipnja u Rijeci
Buduća pomoć WhoAPI-jevog tima
Jedno iznenađenje

Lokacija