Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Info-dan „Mogućnosti za poduzetnike iz EU Programa za konkurentnost i inovacije (CIP)", Čakovec

Pozivamo Vas na info-dan Mogućnosti za poduzetnike iz EU Programa za konkurentnost i inovacije (CIP), koji će se u suorganizaciji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) te Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatska i Županijske komore Čakovec, održati 30. ožujka 2010. godine u Čakovec (točno mjesto održavanja biti će naknadno objavljeno - ovisno o interesu i broju prijavljenih sudionika), s početkom u 10 sati.

Info-dan u Čakovcu prvi je u nizu ciklusa Info-dana koje EEN organizira u suradnji s MINGORP-om, na temu Programa CIP, u više hrvatskih gradova, kao što su Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, Split, i Varaždin.

U okviru ovog poludnevnog info-dana, zainteresiranim poduzetnicima će se predstaviti ovaj opsežan program Europske unije, koji pod jednom kapom obuhvaća razne vidove potpore poduzetništvu i inovacijama, a prema programu u prilogu. Tako će se primjerice predstaviti potprogram namijenjen ekološkim inovacijama, mogućnosti predlaganja ICT projekata za javni sektor te mogućnosti financiranja akcija na području nove i obnovljive energije te unapređenje energetske učinkovitosti. Uvodno će biti predstavljen projekt Europske poduzetničke mreže Hrvatska (EEN) koji je također financiran iz CIP-a, a koji provodi Hrvatska gospodarska komora, kao i usluge koje se u okviru ovog projekta pružaju hrvatskim poduzetnicima. Program CIP predstavit će nacionalne kontakt osobe zadužene za svaki stup odnosno potprogram CIP-a iz nadležnih hrvatskih institucija (MINGORP i APIS IT).

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite dostavom ispunjene prijavnice (u prilogu) putem e-pošte spetris@hgk.hr ili hgkck@hg.hr, ili na broj faxa 040 3111 161, najkasnije do 25. ožujka 2010.

Zbog ograničenog broja polaznika, rezervacija mjesta obavljat će se prema redoslijedu zaprimanja prijava, do popunjavanja kapaciteta dvorane.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a sufinancira se iz sredstava Europske poduzetničke mreže Hrvatske.


Lokacija

Priloženi dokumenti:

docCakovec program 30 03.doc (1,90 mb)docCakovec prijavnica 30 03.doc (1.009,50 kb)