Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na sajam: "Business Base Belgrade"

U sklopu sajma Business Base Fair koji će se održati 29. i 30. studenog u Srbiji, organiziraju se i međunarodni poslovni susreti.

 Europska poduzetnička mreža Srbije – Privredna komora Srbije, Nacionalna agencija za regionalni razvoj, u suradnji sa Trgovinskom komorom Luxembourga, organiziraju poslovne susrete na temu međunarodnog posredovanja s ciljem omogućavanja tvrtkama da steknu bolji uvid u poslovanje u Srbiji, kao i na cijelokupnom području Balkana.

 Ovaj jedinstveni event uključivati će organizaciju ciljanih poslovnih susreta 29. studenog u prostorijama Općine Inđija te 30. studenog na sajmu Business Base Belgrade, međunarodnom gospodarskom sajmu za malo i srednje poduzetništvo.

 Ključne prednosti za naše članice:

Savršena atmosfera za poslovni razvoj na međunarodnoj raziniPersonalizirano planirane sastanakaBenchmarking regije i industrije Balkana

Ciljani sektori:

Građevinarstvo i materijaliMetalna industrijaElektrotehnika i materijaliInformacijske tehnologijeRecikliranje i obnovljivi izvori energije

Sudjelovanje za tvrtke članice Europske poduzetničke mreže je besplatno.

Ljubazno vas molimo za vašu potporu u proslijeđivanju ovih informacija te promicanju ovih mogućnosti među vašim tvrtkama članicama te vas ovim putem pozivamo na sudjelovanje na matchmaking događanju u Beogradu i Inđiji u svojstvu pridruženog partnera. Ukoliko ste zainteresirani, molimo vas da nam u privitku pošaljete formular o partnerstvu (Partnership form). Za dodatne informacije o događanju, pozivamo vas da posjetite službenu web stranicu događaja:

 http://www.een-matchmaking.com/bridge2balkan2012  

 

Radujemo se vašoj dragocjenoj potpori te vam za sva daljnja pitanja i informacije stojimo na raspolaganju. 

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docxb2b---prijavni-formular-srb-.docx (145,35 kb)pdfbb2012-b2b-poziv1---latinica.pdf (336,94 kb)