Voogle konferencija 2019, Hrvatsko narodno kazalište, Varaždin, 28.3.2019.

U sklopu teme konferencije „Catalyze Croatia“ održat će se predavanja, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici.
Ovogodišnje izdanje Voogle konferencije ugostit će uspješne poslovne ljude iz poduzetničkog ekosustava Chicaga čime se nastavlja uspješna suradnja i dijeljenje iskustava između Varaždina i Chicaga. Više informacija o sadržaju konferencije dostupno je putem poveznice.

Službena web stranica konferencije je voogleconference.com
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za najbolju poduzetničku ideju gdje će 10 odabranih finalista prezentirati svoju poduzetničku ideju pred stručnim odborom, a jedan od njih ponijet će laskavu titulu „Voogle startup godine“. Pobjednik natjecanja ulazi u Voogle accelerator koji osigurava financijska sredstva od 10.000€, intenzivan mentorski program i pristup kanalima za internacionalizaciju poslovanja.


Međunarodni poslovni sastanci (B2B) održavat će se po „speed dating“ principu u novom formatu i novom okruženju koncertne dvorane HNK.

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
tel: 01/4561763
email: mkovacevic@hgk.hr

Lokacija