B2B poslovni razgovori AGRA 2019, Gornja Radgona, 27.8.2019.

Mariborska razvojna agencija u okviru Europske poduzetničke mreže organizira poslovne susrete u okviru 5. Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije AGRA 2019 koji će se održati 27.8.2019. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Sajam AGRA 2019, kao i dosadašnjih godina, posjetiteljima će predstaviti najnovije tehnologije na području poljoprivrede i prehrambene industrije a ovogodišnji naglasak stavljen je na digitalnu poljoprivredu, međunarodno gospodarstvo, najnovije tehnologije u poljoprivredi, nove tehnologije u proizvodnji i preradi hrane.

U okviru sajma bit će organizirani bilateralni susreti koji putem unaprijed ugovorenih poslovnih sastanaka omogućuju učinkovitu potragu za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Tematska područja:

- Hrana
- Poljoprivreda
- Tehnologije pakiranja
- Šumarstvo

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/, do 20.8.2019.

Kontakt osoba u HGK:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel: 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija