Poslovni susreti u sklopu sajma ALIMENTARIA, Barcelona, Španjolska

Europska poduzetnička mreža, u suradnji sa Agencijom za konkurentnost katalonskog Ministarstva poduzetništva i rada, pozivaju Vas da se prijavite za sudjelovanje na 4.međunarodnim poslovnim susretima u sklopu sajma ALIMENTARIA u Barceloni 27.travnja. Sa oko 140.000 posjetitelja, od kojih je 30% iz drugih zemalja i 3.800 izlagača, ALIMENTARIA je jedan od najznačajnijih sajmova hrane i pića na svijetu.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno, a prijaviti se možete putem linka https://www.b2match.eu/alimentariabrokerage2016 - desno na „Register for this event“. Prijava je moguća do 13. travnja, a čim se prijavite, možete birati Vama zanimljive tvrtke među ostalim prijavljenima i bukirati sastanke s njima. Prilikom prijave morate što konkretnije popuniti on-line profil Vaše tvrtke na engleskom. Važno je da naglasite koji oblik suradnje tražite/nudite i čime se bavite, kako bi Vas ostale tvrtke bukirale za poslovnog partnera na razgovorima.

2014.godine poslovni su susreti okupili 281 sudionika iz više od 18 zemalja, a održano je skoro 600 sastanaka.

Glavne teme ovogodišnjih poslovnih susreta su:

- inovativni prehrambeni proizvodi
- agro – procesi u proizvodnji hrane
- trendovi u sektoru jela i pića
- nutricionizam i zdravlje/dobrobit.

Svrha poslovnih susreta je pomoći tvrtkama i istraživačkim centrima u pronalasku poslovnih, tehnoloških i R&D međunarodnih poslovnih partnera za suradnju na projektima, poput tehničke suradnje, zajedničkog ulaganja, suradnje na bazi proizvodnje, licenciranja, distribucije/zastupstva, istraživanja i razvoja te sudjelovanja u Horizon 2020 projektima.

U slučaju pitanja ili nejasnoća, slobodno se javite kontakt osobi za poslovne susrete:

Jelena Ravlić
Europska poduzetnička mreža
jravlic@hgk.hr
Tel: 01/ 456 1763








Lokacija