Međunarodni poslovni razgovori Rendez-vous Ostrava 2016

Jeste li u potrazi za poslovnim partnerima za istraživačke, razvojne ili i inovacije projekte? Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore iz područja inženjeringa, metalurgije, ICT-a, elektronike, rudarstva i građevinarstva.

Cilj poslovnih susreta je umrežiti široki raspon tvrtki i istraživača zainteresiranih za razmjenu novih projektnih ideja i pronalaženje poslovnih partnera.

Ovi poslovni razgovori pod nazivom Rendez-vous Ostrava 2016 održat će se 25. svibnja u Ostravi, u Češkoj.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 20 minuta.


Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na www.b2bharmo.com/RV2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija