Intelektiv - Konferencija o intelektualnom vlasništvu

Poslovno-inovacijski centar Hrvatske- BICRO  d.o.o., glavni partner u Europskoj poduzetničkoj mreži Hrvatske pokrovitelj je konferencije o intelektualnom vlasništvu  koja se održava 25.veljače 2010 u Zagrebu. Organizator konferencije su tvrtka Vernexo i Američka gospodarska komora u Hrvatskoj.

Konferencija o intelektualnom vlasništvu - Intelektiv -  je jednodnevna poslovna konferencija koja se sastoji o kratkih dvadesteminutnih izlaganja stručnjaka, menadžera i poduzetnika koji će pokazati  svoja iskustva u upravljanju intelektualnim kapitalom. Tema konferencije je komercijalizacija, upravljanje i zaštita intelektualnog vlasništva. Cilj konferencije je dati pregled prednosti i dobrih praksi upravljanja nematerijalnom imovinom unutar tvrtke, kao i komercijalizacije i zaštite intelektualnog vlasništva. U ovakvom formatu se po prvi put održava u Hrvatskoj.

Sudionici će moći čuti koji su lokalni praktični pozitivni primjeri i izazovi komercijalizacije intelektualnog kapitala, naučiti kako poboljšati upravljanje i procjenu nematerijalne imovine tvrtke,  primijeniti iskustva u svojoj kompaniji i upoznati relevantne stručnjake i poduzetnike.

U drugom dijelu Intelektiva održat će se vrlo zanimljiva panel diskusija na temu intelektualnog kapitala, ekonomije znanja, inovacija i konkurentnosti u kojoj će sudjelovati predstavnici kompanija različitih poslovnih profila, što je uz predavanja prilika za interaktivno postavljanje pitanja.

Više informacija i prijava sudjelovanja na: www.intelektiv.com

Lokacija