Uspješan financijski menadžment Upoznajte vaše financije. Koristite ih da pobijedite.

24.-25. studenog i 14.-15. prosinca 2015.

Hotel International, Miramarska 24, Zagreb

„Uspješan financijski menadžment“ četverodnevna je edukacija koja će biti održana u Zagrebu, u razdoblju od 24.-25. studenoga i 14.-15. prosinca 2015. godine, u hotelu International, Miramarska 24, Zagreb. Naučite više o financijskom zdravlju vaše tvrtke i prilikama da investirate u vaše poslovanje.

Stvaranje uspješne tvrtke više je od posjedovanja dobre ideje ili velikog talenta. Najuspješniji poslovi zasnivaju se na stalnim inovacijama i razvoju. Jedan od ključnih pokretača rasta su financije. Ova edukacija će vam pomoći da razumijete ključne aspekte vaših financija i kako da ih koristite da biste bolje usmjeravali vaše poduzeće u pravcu njegovog rasta. Kroz četverodnevnu edukaciju naučit ćete:

  • - zašto je bitno financijsko planiranje;
  • - kako analizirati financijska izvješća;
  • - važnost odnosa troškova i prihoda te zašto neka poduzeća ne uspijevaju;
  • - više o troškovima i kontroli troškova;
  • - kako odlučiti između različitih raspoloživih izvora financiranja;
  • - koje su ključne vještine za pristup financiranju, kroz praktično prezentiranje vašeg poslovanja investitorima, uključujući banke, rizični kapital i poslovne anđele.

Edukacija je posebno dizajnirana za žene poduzetnice i podijeljena je u dva dvodnevna modula s pauzom između modula. To će vam dati dovoljno vremena za testiranje onoga što ste naučili na prvom modulu te za korištenje stečenih iskustava na drugom modulu. Također, nećete morati predugo biti odsutni s vašeg posla. Prvi modul se fokusira na upoznavanje vlastitih financija, uvod u financijsko planiranje i analizu financijskih izvješća, dok će vam drugi modul pomoći da izbjegnete zamke, budete u stanju financirati vaše poslovanje kroz pravilno korištenje instrumenata i izbjegnete uobičajene greške u upravljanju financijama.

Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka na ovom području. Namijenjen je poduzetnicama koje žele razviti svoje liderske i poduzetničke vještine i naučiti kako na inovativan način potaknuti razvoj svoje tvrtke. Trening je interaktivan i uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života i vodi vas od početka do kraja kroz financije tvrtke. Imat ćete priliku čuti iskustva i savjete od gostujućih govornika iz financijskih institucija i razgovarati o potencijalu vaše tvrtke s lokalnim investitorima. Treneri su iskusni stručnjaci za financije koji dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti kvalitetan financijski menadžment.

Edukaciju će održati APPLICATIO Training & Management (Njemačka) u suradnji sa CEFE, koji su odabrani zbog svog praktičnog iskustva i koji znaju kako uspješno voditi poduzeća i potaknuti njihov rast. Edukacija će biti održana na hrvatskom jeziku.

Edukacija je subvencionirana od strane Taiwan Business – EBRD Technical Cooperation Fund, a polaznice sudjeluju iznosom od 900 kuna, što pokriva edukaciju, materijale i obroke.

Da biste se prijavili, ispunite prijavni obrazac i posaljite ga na supekv@ebrd.com i deiurir@ebrd.com i vratite nam ga do 19. studenog 2015. na iste adrese. Dodatna pitanja uputite nam mailom ili na telefon01 6000 310.

Upoznajte vaše predavače

Andrea Vugrinovic ima dvadeset godina iskustva u privatnom sektoru Kanade, gdje je radila na pitanjima razvitku poduzeća i njihovih strategija i preko 20 godina iskustva na različitim razinama u privatnim tvrtkama u sektorima turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj, Njemačkoj i Kanadi. Posjeduje široko konzultantsko iskustvo na projektima financiranim od strane donatora koji su realizirani u Hrvatskoj, BosniHercegovini i Srbiji gdje je bila trener i savjetnik za pitanja lokalnog gospodarskog razvitka i strategijskog planiranja za lokalna poduzeća, lokalne vlasti i civilni sektor. Andrea često radi s lokalnim malim i srednjim poduzećima, agencijama za zapošljavanje, gospodarskim i trgovinskim komorama, turističkim organizacijama i udrugama, kao i s ministarstvima i drugim institucijama na nacionalnoj razini.

Irma Dračić iskusna je konzultantica za mala i srednja poduzeća, stručnjakinja za poduzetničke vještine te voditeljica knjigovodstva i financija za inženjersku tvrtku. Tokom svoje karijere bavila se svim aspektima poduzetničke djelatnosti, radeći u realnom sektoru na radnim mjestima u prodaji, upravi i financijama, te kao savjetnik za poduzetništvo i na EU projektima. Njene glavne snage su: financijski menadžment i knjigovodstvo, praćenje svih operativnih aspekata poslovnih događanja, uključenost u razvojne poslovne aktivnosti, poslovno savjetovanje malih i srednjih poduzeća s ciljem povećanja konkurentnosti, podrška domaćim i stranim investitorima kod provedbe ulaganja (od ideje do ključa uruke), informiranje poduzetnika o mogućnostima financiranja poslovnih pothvata, pomoć u pripremi dokumentacije za natječaje, izrada strateških dokumenata (analize poduzetništva, strateški razvoj itd.), studija opravdanosti i analiza troškova i koristi. Nositelj je licence European Business Competence License.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docxprijavnica-financijski-management.docx (52,91 kb)