B. Creative - B2B razgovori na konferenciji o financiranju kreativnih i kulturnih industrija, Zagreb

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore u okviru konferencije B.creative koja se bavi financiranjem kreativnih i kulturnih industrija.

Konferencija i poslovni razgovori održat će se 24. i 25 listopada u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, gdje će po prvi puta u Hrvatskoj otvoriti rasprava o financiranju kreativnih i kulturnih industrija. Kreativni i kulturni poduzetnici iz Hrvatske i Europe usredotočit će se na različite vještine i kompetencije potrebne za ostvarivanje kreativnog poduzetništva u globaliziranom okruženju, kao i na potrebe i prepreke s kojima se susreću kulturni i kreativni sektori. Na konferenciji će se predstaviti i Garancijski program Europskog investicijskog fonda za kreativne sektore, kao i mogućnosti dobivanja sredstava potpore. Za sve kreativce, umjetnike i kreativne poduzetnike koji traže izvore financiranja i prilike za razvoj poslovanja, b.creative nudi rješenje! 


B.creative ukratko: Što?

- Dvodnevna interaktivna konferencija koja će okupiti okuplja 350 do 400 profesionalaca

Kada?

24. i 25. listopada 2019. godine  

Gdje?

Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti

Kome je namijenjena:

Umjetnicima, kreativnim poduzetnicima, kulturnim mrežama, kreativnim centrima,  investitorima, poslovnim savjetnicima, tehnološkim tvrtkama, kreatorima politika i istraživačima iz cijelog svijeta.

Konferencija će biti fokusirana na postizanje maksimalne interaktivnosti i sudjelovanja publike (radionice, umrežavanje brzine, panel diskusije, pauze). Sudionici mogu birati svoje aktivnosti prema svojim osobnim potrebama.

Detaljnije informacije o samom događanju, kotizaciji, programu i uputama za prijavu možete pronaći na web stranicama događanja: http://bcreativetracks.com/hr/zagreb-2019-hr/

Kontakt:

Lada Benzon Kršnjavi
email: lada.benzonkrsnjavi@hamagbicro.hr
HAMAG-BICRO

Lokacija