Radionica:

Europska poduzetnička mreža i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organizira radionicu "SME Instrument za inovacijske projekte poduzetnika" koja će se održati

u petak, 24.10.2014. godine, u 10 sati u Sveučilišnoj knjižnici Split.

Ukoliko ste mali ili srednji poduzetnik koji razvija inovativnu ideju s visokim tržišnim potencijalom, imate mogućnost prijaviti se na SME Instrument program i ostvariti sufinanciranje Vašeg projekta u iznosu od minimalno 50.000,00 EUR u prvoj fazi. Također, SME Instrument program namijenjen je i istraživačima koji su zainteresirani ponuditi svoje ekspertize i sudjelovati u aktivnostima projekta.

U okviru događanja „SME Instrument za inovacijske projekte poduzetnika“ informirat ćete se o detaljima SME Instrumenta, načinu prijave te evaluaciji projekata. Članica Programskog odbora Obzor 2020., Antonija Mršić iz Ministarstva poduzetništva i obrta te nacionalna kontakt osoba za mala i srednja poduzeća Obzor 2020. i Renato Vrebac iz Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije prezentirat će Vam programe financiranja poduzetničkih inovacija. Nikola Balić iz Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu prezentirat će usluge Europske poduzetničke mreže koja Vam stoji na raspolaganju prilikom prijave i provedbe projekata, dok će direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, Boris Golob podijeliti svoja iskustva kao evaluator programa SME Instrument. Na kraju prezentacijskog dijela događanja pozivamo Vas na interaktivnu radionicu na kojoj ćemo odgovarati na konkretna pitanja o Vašim projektnim idejama. Program i poziv događanja dostupan je na sljedećoj poveznici.

Za besplatno sudjelovanje na radionici molimo da se prijavite na sljedećoj poveznici, a ukoliko ste zainteresirani za individualno savjetovanje molimo da nam u prijavi kratko opišete Vašu ideju.

U rujnu 2014. godine objavljeno je prvih 155 primatelja bespovratnih sredstava iz SME Instrumenta, o čemu više možete saznati na sljedećoj poveznici.

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Lokacija