Poslovni razgovori pod nazivom B2B@AdriaFair

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na sudjelovanje na međunarodnim poslovnim susretima B2B@AdriaFair koji će se održati 23. listopada tijekom održavanja 17. Sajma poduzetništva i žena poduzetnica u Budvi - AdriaFair.

B2B @ AdriaFair predstavlja jedinstvenu priliku za uspostavljanje kontakata, razmjenu iskustava i početak međunarodne poslovne suradnje.

Kako je ove godine naglasak Sajma na ženskom poduzetništvu događanje je organizirano u suradnji s Udrugom žena poduzetnica iz Crne Gore i Udruženjem poslovnih žena Srbije.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje za tvrtke članice Enterprise Europe Network je besplatno.
Registracija i više informacija http://adriafair2015.talkb2b.net/

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija