Trgovačka misija proizvođača krumpira iz Belgije

Gospodarski i trgovinski ured pri Veleposlanstvu Kraljevine Belgije u RH organizira u utorak, 23. listopada 2012. godine s početkom u 9:30 sati, posjet delegacije belgijskih tvrtki koje djeluju u proizvodnji i preradi krumpira, Hrvatskoj.

U sklopu njihovog posjeta, u hotelu „Arcotel Allegra“ (Branimirova 29, Zagreb), održat će se individualni razgovori između predstavnika belgijskih i hrvatskih tvrtki o mogućnostima suradnje i uspostave poslovnih odnosa.

Željeli bismo naglasiti da se među njima nalazi i Belgapom - http://www.belgapom.be/en/, bivša nacionalna udruga trgovaca krumpira iz Belgije a danas poznata kao profesionalna organizacija koja ujedinjuje belgijsku trgovinu krumpirom, kao i prateću prerađivačku industriju i u čijoj se organizaciji održava SAJAM INTERPOM PRIMEURS (25. – 27.11.2012) u gradu Kortrijku - http://www.interpom.be/en/practical-info_36.aspx.

Cilj ove misije je razmjena informacija o tržištima Hrvatske i Belgije, kao i međusobno predstavljanje tvrtki dviju zemalja.

Slobodni smo priložiti popis svih belgijskih tvrtki sudionica s kratkim opisom njihove djelatnosti, kao i prijavni obrazac koji ćemo zajedno s pozivnicama slati na adrese svih hrvatskih tvrtki  koje bi mogle biti zainteresirane za sudjelovanjeNajljepše bismo Vas zamolili da proširite informaciju među svojim članovima, kao i ostalim zainteresiranim stranama.

 

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfbelgijska-trgovacka-misija-krumpir.pdf (62,60 kb)docprijavni-obrazac-za-misiju-2012-krumpir.doc (33,00 kb)