Poslovni susreti namijenjeni željezničkoj industriji SIFER 2017

Europska poduzetnička mreža iz sjeverne Francuske zajedno sa i-Trans klasterom konkurentnosti organizira poslovne susrete u željezničkoj industriji tijekom 10. izdanja sajma SIFER, jedinog međunarodnog sajma u Francuskoj, posvećenog isključivo željezničkoj industriji. Poslovni susreti održat će se 22. i 23. ožujka u gradu Lille u Francuskoj.

Ovo događanje jedinstvena je platforma za mala i srednja poduzeća, start-up i veće tvrtke, kao i istraživačke institute kako bi pronašli nove poslovne partnere, pokrenuli prekograničnu suradnju i podijelili inovativne tehnologije na učinkovit način.

Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno. Međutim, morate se registrirati i za sudjelovanje na glavnom SIFER 2017 događanju prije no što se prijavite za poslovne susrete. Registracija ovdje.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 30 minuta.

Glavne teme događanja

Vozni park željezničkih vozila - noviteti u dizajniranju željezničkih vozila i sustava
Infrastruktura - inovacije u tehnologiji željezničke infrastrukture
Tehnologije za prijevoz putnika – zadovoljiti potrebe putnika
Unutrašnjost željezničkih vozila - ispunjavanje očekivanja putnika

Zašto sudjelovati?

-Upoznajte potencijalne partnere ili kupce i proširite mrežu kontakata Vaše tvrtke unutar europske željezničke industrije
-Saznajte više o tržišnim trendovima i inovacijama
-Razvijte i/ili ojačajte poslovne odnose
-Pronađite nove komercijalne i tehnološke partnere
-Uspostavite suradnju s međunarodnim tvrtkama

Prijava za B2B moguća je do 20.ožujka putem sljedeće poveznice https://www.b2match.eu/sifer2017

Kontakt osoba:

Jelena Ravlić
Hrvatska gospodarska komora
Europsk apoduzetnička mreža
Tel: 01/ 456 1763
jravlic@hgk.hr

Lokacija