Poslovni razgovori na sajmu SUBCONTRACTING 2015

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na Sajmu SUBCONTRACTING 2015, koji će na jednom mjestu okupiti industrijske dizajnere, programere, proizvodne menadžere, menadžere nabave, izvršne direktore i menadžere koji su u potrazi za inovativnim proizvodnim tehnologijama, novim materijalima i mogućnostima umrežavanja.

Poslovni razgovori održat će se 21. listopada u Antwerpenu, a usporedno sa ovim sajmom organiziran je i WELDING WEEK, namijenjen profesionalcima koji se bave zavarivanjem, spajanjem i rezanjem metala i plastike.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Zašto sudjelovati:

stupite u kontakt sa potencijalnim partnerima za buduću suradnju
Upoznajte nove tehnologije i inovacije
Pronađite nova rješenja za konkretne probleme
Razmijenite ideje s međunarodnim partnerima i pronađite partnere za projekte

Sudjelovanje na poslovnim je besplatno, a detalje događanja i upute za registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/weldingweek2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija