Poslovni susreti EEN Brokerage@ Euro Bio High Tech 2017

Aries, specijalna agencija pri Gospodarskoj komori Trst u suradnji sa poduzetničkom mrežom BioHighTech NET u Trstu, CBM Cluster “Smart Health” Friuli Venezia Giulia, Udrugom Industrijalaca - Confindustria Venezia Giulia i Europskom poduzetničkom mrežom, organizira prvi "Euro Bio High Tech", jedini specijalizirani salon u Alpsko-Jadranskoj regiji, upućen međunarodnim poduzetnicima i istraživačima iz sektora biomedicine, biotehnologije i bioinformatike, koji će se održati u Trstu 21. i 22. rujna 2017.  u prostorijama Stazione Marittime (Molo dei Bersaglieri 3), na gradskoj rivi.

Euro Bio High Tech proizlazi iz prošlogodišnjeg "Alpe Adria Biohightech brokerage" i salona "BioHighTech Companies Days", održanih u Trstu u lipnju i rujnu 2016. god., kada su se sastali predstavnici inovativne zdravstvene industrije, klastera i sveučilišnih odjela za biomedicinu iz Italije, Slovenije, Hrvatske i Austrije.

Na ovogodišnjem salonu, otvorenom stručnjacima, ne samo iz Alpsko-Jadranskog područja, već i iz EU država te Jugoistočne Europe i šire, izlagati će vrhunske tehnološke tvrtke, specializirane u biomedicini, in vivo /in vitro dijagnostici, bioinformatici, inovativim terapijama i AAL, istraživački instituti, bolnice i sveučilišni klinički bolnički centri, u svrhu povezivanja znanosti i gospodarstva, te razmjene iskustava u području znanstvenih istraživanja i inovacija.

Pored izložbenog dijela, radionica i predavanja, program predviđa bilateralne susrete u sklopu EEN mreže, pod imenom EEN Brokerage@ Euro Bio High Tech 2017, koji će pružiti mogućnost susreta među predstavnicima:

-          bolničkih odjela i centara za transfer tehnologije

-          nabavne službe farmaceutskih tvrtki

-          laboratorija za analizu koji vrše usluge u sklopu ugovora sa javnim zdravstvenim institucijama

-          tvrtki za prodaju medicinske opreme na veliko i na malo

-          rehabilitacijskih centara, klinika, domova zdravlja

-          kozmetičkih tvrtki

-          osiguravajućih društava i ulagača

-          kliničkih inženjera

 Prijave za B2B su moguće putem sljedeće poveznice https://eurobiohightech2017.b2... do 19. rujna. Biranje poslovnih partnera za sastanke među prijavljenim tvrtkama moguće je od 4. – 20.rujna.

Kontakt osoba:
Jelena Ravlić
Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža
Tel: 01/ 456 1763
jravlic@hgk.hr 

Lokacija