Poziv na informativni događaj: The Founder Institute, Silicon Valley

The Founder Institut iz Silicon Valley, SAD  (http://fi.co) je early-stage startup akcelerator i globalna poduzetnička mreža koja pomaže poduzetnicima stvoriti smislene i trajne tehnološke firme širom svijeta.

Kroz svoj ‘part-time’ četvero mjesečni program, postojeći poduzetnici i budući osnivači mogu pokrenuti svoju tvrtku uz stručno usavršavanje, povratne informacije i podršku iskusnih domaćih i američkih mentora i bez potrebe da prekinu svoje trenutno zaposlenje.

U samo tri godine rada, The Founder Institut je pomogao lansirati više od 500 novoosnovanih poduzeća u 26 gradova i na pet kontinenata – što ga čini najvećim svjetski start-up akceleratorom. Cilj Founder Instituta je "globalizirati Silicijsku dolinu" pokretanjem 1000 smislenih i trajnih tehnoloških poduzeća godišnje.

Registracije i ostale informacije na: http://FI.co/e/1391

Pridružite nam se na informativnom događaju gdje možete saznati sve pojedinosti te pitati sva pitanja u vezi pokretanja svog startup-a uz pomoć Founder Instituta.

Ovaj događaj je posljednja prilika za sastanak sa timom Founder Instituta prije krajnjeg roka za prijave za nadolazeći semestar. Veseli nas vaš dolazak i prilika da odgovorimo na vaša pitanja

Lokacija