Pozv na radionicu i B2B događaj tijekom 22.Međunarodne konferencije o softveru, telekomunikacijama i računalnim mrežama - Softcom 2014

Ured za transfer tehnologije kao jedan od partnera konzorcija Europske poduzetničke mreže Hrvatske, organizira u četvrtak, 18.rujna poslovne susrete u sklopu 22.Međunarodne konferencije o softveru, telekomunikacijama i računalnim mrežama - SoftCom 2014.

Osim Europske poduzetničke mreže, ovo događanje podržava i projekt pod nazivom TTAdria - Technology transfer infrastructure in the Croatian Adriatic Region.


Mjesto održavanja poslovnih susreta : Radisson Blu Split, Put Trstenika 19

Sudionici: ICT tvrtke, druge tvrtke u potrebi za ICT rješenjima, istraživači zainteresirani za pronalaženje projektnih partnera

Zašto sudjelovati? Događanje "Inovacije u ICT-u" je jedinstvena prilika za umrežavanje sudionika, gdje imaju mogućnost raspraviti i razviti nove projektne ideje o ICT-u na međunarodnoj razini, steći nove lokalne i prekogranične kontakte, inicirati suradnju sa znanstvenicima i tvrtkama, dobiti najnovije informacije o programima financiranja, olakšati formiranje projektnih konzorcija za nadolazeće H2020 natječaje i promovirati svoje rezultate istraživanja, tehnologije i know-how.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno, a prijave se mogu izvršiti putem linka:

http://softcom.talkb2b.net/

Lokacija