SEEmeet 2019 conference & B2B, Maribor, 16.-17.10.2019.

Fokus događanja: energetska učinkovitost, digitalizacija i ICT, prerađivačka industrija (metalna i plastika), elektroindustrija, industrija namještaja, poljoprivredno-prehrambena industrija, turizam i druge usluge.
Cilj događanja je pokretanje poslovne i tehnološke suradnje nudeći unaprijed dogovorene sastanke od 25 minuta. Osnova za sastanke je internetski katalog koji sadrži profile kompetencija svakog sudionika.

Događaj će biti organiziran u obliku unaprijed zakazanih sastanaka, jedan na jedan, u kombinaciji s poludnevnom konferencijom posvećenoj energetskoj učinkovitosti u Europi. Dok se potencijalni sudionik ne prijavi putem web stranice www.seemeet.si, on ne može vidjeti ostale prijavljene sudionike. Nakon toga, registrirani sudionik odabire koja poduzeća ili organizacije bi želio upoznati. Sudionici će dobiti raspored sastanaka prvi dan događanja. 


Ideja iza svega je da se svi sudionici okupe na jednom mjestu istovremeno te da svi sudionici prisustvuju na konferenciji, gdje je prvo 1,5 satno sadržajno predavanje (Energetska učinkovitost - dobre prakse iz regija EU) i drugo 1,5 satno motivacijsko predavanje, gdje je ideja otvoriti um i oči sudionika i pripremiti se za predstojeće B2B događanje, umrežavanje, druženje i stvaranje ugodne i kreativne atmosfere.
Više informacija o događaju putem poveznice.


Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević   
tel: 01/4561763  
email: mkovacevic@hgk.hr

Lokacija