Poslovni razgovori pod nazivom Match4Industry

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na sudjelovanje na međunarodnim poslovnim susretima Match4Industry koji će se 15 i 16 listopada održati u Automoto parku u provinciji Kocaeli, Turska (TOSB Automotive Supplier Industrial Park)

Zastupljeni sektori:
- automobilska industrija

- metal i strojevi

- plastika i guma

- gume

- kemijska industrija (automobilske boje i premazi, automobilski proizvode za njegu)

- građevinarstvo i građevinski materijal

- energija

- okoliš

- elektrika - elektronika

- informacijske i komunikacijske tehnologije

Poduzetnici, sveučilišta i tvrtke koje djeluju u navedenim sektorima mogu se registrirati na web stranici događanja:

http://www.een-matchmaking.com/m4i2015/

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Troškovi smještaja sudionika biti će financirani od strane Ministarstva gospodarstva Republike Turske. Registracija profila će biti otvorena do 9. listopada

Troškovi sudjelovanja na bilateralnim susretima: 80 eura po sudioniku što uključuje poslovne sastanke, pomoći prije, tijekom i nakon događaja, lokalne transfere na sastanke, prijevod (engleski- turski i obratno), ručak, osvježenja i večeru.

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija