Poslovni razgovori u Grazu pod nazivom "Häuslbauermesse Grazu 2016."

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore pod nazivom "Häuslbauermesse Grazu 2016." koji će se održati 14. siječnja 2016 u Grazer Stadthalle u Grazu.

Häuslbauermesse Graz je regionalni sajam koji je jako poznat širom Austrije i regija koje ju okružuju. Sajam svake godine privlači oko 400 izlagača i 40.000 međunarodnih posjetitelja.

Ovaj događaj biti će izvrsna prilika za tvrtke iz Europe i izvan koje djeluju na ovome području da upoznaju najnoviju tehnologiju, pronađu nove poslovne partnere i pokrenu prekograničnu suradnju.

Sektori koje sajam obuhvaća su:

- Solarna tehnologija

- Izolacija

- Grijanje/hlađenje/ventilacija

- Toplinska izolacija

- Biomasa

- tretiranje otpadnih voda

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno a registracija se vrši na web stranici događanja:

https://www.b2match.eu/energydaysgraz2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija