Poslovni razgovori EU B2B @Milan Design Week #Fuorisalone

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore po nazivom EU B2B @Milan Design Week #Fuorisalone koji će se održati 13.-14.04.2016 u Milanu tijekom Milanskog tjedna dizajna, najvažnijeg dizajnerskog događaja na svijetu.

Tijekom poslovnih susreta tvrtke, start-up(ovi), klasteri i ostali, imati će priliku susresti potencijalne partnere za razvoj prekogranične komercijalne i tehnološke suradnje, te za zajedničko učešće u europskim projektima.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 30 minuta.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na https://www.b2match.eu/milandesignweek2016

Krajnji rok za registraciju je 09. travanj 2016.

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija