B2B 4 Energy BROKERAGE EVENT, Energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Rijeka i Europska poduzetnička mreža Hrvatske -  partner je Europskoj poduzetničkoj mreži Bugarske u organizaciji B2B 4 Energy - EEN brokerage event-a. Radi se o događanju čiji je cilj razvoj poslovne i tehnološke suradnje na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, energetike, ventilacije, grijanja, klimatizacije, plinskih instalacija i elektrotehnike, koji će se održati 13. travnja 2010. u Sofiji, Bugarska.

Predmetno događanje, uz međunarodnu izložbu inovativnih rješenja i tehnologija ExpoEnergy 2010 (13 -16. travnja) i 6. međunarodni kongres 'EE & RES for South-East Europe' (14 - 16. travnja), dio je najvećeg foruma na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije koji se održava u Bugarskoj, Sofija, Inter Expo Center, a sudionicima pruža priliku predstaviti vlastite nove tehnologije potencijalnim klijentima, pronaći inovativna rješenja te ostvarenim izravnim poslovnim kontaktima postaviti temelje za razvoj uspješne poslovne i tehnološke suradnje.

Sudionici potvrđuju sudjelovanje dostavom ispunjenog obrasca (u prilogu) na adresu bkalokira@hgk.hr.

Prijave, kao i katalog s profilima prijavljenih tvrtki bit će objavljene na internet stranicama foruma (http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/home.cfm?eventid=2232&layout=3). Prijavljenim tvrtkama organizator dodjeljuje lozinku uz pomoć koje je moguće pregledati katalog i odabrati željene tvrtke za poslovne razgovore na B2B 4 Energy - EEN brokerage event-u. Konačan raspored poslovnih razgovora organizator će dostaviti svakom pojedinom sudioniku.

Sudjelovanje je besplatno za sudionike prijavljene putem mreže Europske poduzetničke mreže Hrvatske. Ostali sudionici plaćaju kotizaciju u iznosu od 96 bugarskih leva. Radni jezik foruma je engleski jezik.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, molimo Vas da nam se slobodno obratite.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docRegistration form Energy Sofia.doc (126,00 kb)